Při nákupu nad 300 Kč DÁREK ZDARMA!

Ochrana osobních údajů

Zpět

Osobní údaje zpracováváme v souladu s platnou právní úpravou, zejména v souladu s:

  • Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 – GDPR

  • Zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů

  • Občanský zákoník č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů

  • Zákon o ochraně spotřebitele č. 634/1992 Sb., ve znění pozdějších předpisů

  • Zákon o některých službách informačních společností č. 480/2004 Sb., ve znění pozdějších předpisů

Osobní údaje zpracovává výhradně naše společnost Filmexport Home Video s.r.o., IČ. 49689193 se sídlem na Moráni 1957/5, Praha 2 a to pouze ty osobní údaje, které jsou nezbytné pro naplnění účelu smlouvy a to pouze po dobu nezbytnou pro naplnění účelu smlouvy. Vaše osobní údaje nepředáváme žádné třetí osobě s výjimkou poskytnutí nezbytných údajů přepravci (např. Česká pošta s.p.) v případě, kdy si zvolíte způsob dodání zboží jeho prostřednictvím.

V případě, že nám udělíte souhlas se zasíláním marketingových sdělení, budeme Vám na Vaši mailovou adresu zasílat pouze marketingová sdělení týkající se naší společnosti a neposkytneme ji žádné třetí osobě. Souhlas s takovým zpracováním vašich osobních údajů nejste povinen nám udělit a pokud jej udělíte, můžete jej kdykoli odvolat např. zasláním mailu na naši mailovou adresu video@filmexport.cz.

Vaše právo požadovat přístup k Vašim osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz apod., vyplývající z výše uvedených právních předpisů, není dotčeno.

Galerie

Máte rádi archivní české filmy? Líbí se vám ta poklidná atmosféra, jemný a výstižný humor, krásné elegantní dámy a noblesní pánové? Pak jste tady správně! 

Vydáváme spoustu krásných filmů, kterými se můžete pyšnit ve své videotéce! Užívejte si ve společnosti úžasných osobností jako jsou Adina Mandlová, Věra Ferbasová, Lída Baarová, Hana Vítová, Zdeňka Baldová, Jiřina Štěpničková, Vlasta Matulová, Zorka Janů, Jana Rybářová, Oldřich Nový, Hugo Haas, Vlasta Burian, Václav Trégl, Rolf Wanka, Svatopluk Beneš, Jára Kohout, Ferenc Futurista, Eman Fiala a mnoho mnoho dalších hvězd stříbrného plátna!