Kalendář Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda 2019-2020

O úroveň výš

Kalendář Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda 2019-2020


Koupit na Multiland.cz

Pro fanoušky cestovatelů Jiřího Hanzelky a Miroslava Zikmunda vydal Klub H+Z ve Zlíně ke 20. výročí svého vzniku a ke 100. narozeninám pana Zikmunda nástěnný kalendář formátu A2 s fotografiemi z obou cest H+Z. A protože krásných fotografií cestovatelé udělali opravdu hodně, kalendář je na 2 roky, tedy pro rok 2019 i 2020. Na velkém formátu (420 x 594 mm) naleznete 24 černobílých fotografií z Egypta, Peru, Sýrie, Indonésie, Japonska, SSSR , Albánie a z mnoha dalších míst, které spolu navštívili; na mnoha z nich jsou samozřejmě i oni dva.


produkce Filmexport: Ne

Galerie

Máte rádi archivní české filmy? Líbí se vám ta poklidná atmosféra, jemný a výstižný humor, krásné elegantní dámy a noblesní pánové? Pak jste tady správně! 

Vydáváme spoustu krásných filmů, kterými se můžete pyšnit ve své videotéce! Užívejte si ve společnosti úžasných osobností jako jsou Adina Mandlová, Věra Ferbasová, Lída Baarová, Hana Vítová, Zdeňka Baldová, Jiřina Štěpničková, Vlasta Matulová, Zorka Janů, Jana Rybářová, Oldřich Nový, Hugo Haas, Vlasta Burian, Václav Trégl, Rolf Wanka, Svatopluk Beneš, Jára Kohout, Ferenc Futurista, Eman Fiala a mnoho mnoho dalších hvězd stříbrného plátna!